Over ons

Team & Co maakt van je team een eenheid

Collectieve ambitie

Missie

Team&Co laat teams groeien naar een eenheid. Wij doen dit voor management-, project- en veranderteams, die voor een ultieme uitdaging staan of een vergaande visie willen realiseren.

Visie

Wij dromen ervan een bijdrage te leveren aan een inspirerende en duurzame werkomgeving, waarin mensen met plezier en voldoening prestaties neerzetten waar zij trots op zijn. Leiderschap en eenheidsvorming spelen daar een essentiële rol in. Een eenheid levert topprestaties en de leden van een eenheid hebben het goed met elkaar. Als mensen eenmaal het werken in een eenheid hebben ervaren, dan is er geen alternatief meer en zullen zij dit soort ervaringen vaker willen beleven. Door onze interventies geven wij mensen een positieve leerervaring, die ertoe leidt dat zij ook in andere situaties vanuit zelfvertrouwen en eigen inspiratie in actie kunnen komen om van hun team een eenheid te maken.

Hans Heyda

Hans Heyda


Hans heeft achttien jaar lang als officier bij het Korps Mariniers gewerkt; bij uitstek de omgeving waarin het werken vanuit een eenheid als basis geldt. Hans’ rijke loopbaan bracht hem van veel oefenen onder extreme omstandigheden in Noorwegen tot een inzet in Cambodja en Bosnië-Herzegovina. Hier deed hij in de harde praktijk onder soms levensbedreigende situaties lessen op over de kracht van het werken als eenheid. Als commandant heeft Hans met zijn eenheid gewerkt vanuit gedeeld leiderschap, terwijl hij tegelijkertijd eindverantwoordelijk bleef. Zijn ervaringen als leider heeft hij doorgezet in zijn ontwikkeling tot trainer en coach op het gebied van leiderschap- en eenheidsontwikkeling. Een vak wat hij al 20 jaar met plezier uitvoert en waarmee hij velen heeft geïnspireerd tot uitzonderlijke stappen in ontwikkeling en groei.


Franke Jongsma

Franke Jongsma


Franke Jongsma is arbeids- en organisatiepsycholoog en ‘leeft’ de filosofie van Appreciative Inquiry. Hiermee maakte hij kennis in 2008 en verdiepte er zijn werkwijze ingrijpend mee. Hij werkt aan de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties door scherp te kijken naar wat er aan kwaliteit en talent aanwezig is. Om daarna de focus te leggen op wat er bereikt kan worden. De kern van zijn werk is ontwikkeling, omdat ontwikkeling blijvende verandering geeft, significante verbetering biedt en de verwachting van een betere toekomst in zich draagt. In 2010 publiceerde hij een hoofdstuk over de kracht van Appreciative Inquiry in leiderschapsontwikkeling in ‘Appreciative Inquiry; het basiswerk’.